خانه / هنرهای خانه / آشپزی / راحت ترین و بهترین روش پخت زبان

راحت ترین و بهترین روش پخت زبان

پخت زبان, روش های پخت زبان, خواص زبان,کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی

 
زبان گاو و گوساله جزو انواع غذاهای لذیذ و مقوی و سرشار از آهن به شمار می‌آید و علاوه بر اینکه برای کودکان و نوجوانان در حال رشد بسیار مفید است ،می‌تواند غذای شیک و شکیلی برای مهمانی‌های شما باشد و در سفره‌ی غذایی خانواده جای گیرد.

هر زبان متوسط گاو را برای 4 نفر در نظر بگیرید و بسته به تعداد مهمانها آماده کنید به طوری که اضافه‌های انتهایی زبانها را جدا کرده، شسته و به همان شکل در زودپز با کمی پیاز داغ و مقداری آب که از روی زبان ها رد شده باشد،بپزید. بهتر است در این مرحله به زبانها نمک نزنید تا خوب پخته شوند.

پس از نیم ساعت زبانها را از زود پز در آورده و در ظرفی قرار دهید تا کمی سرد شوند و سپس پوست زبانها را که پس از پخته شدن به راحتی جدا می‌شوند را برداشته و آنها را با یک چاقوی تیز حلقه‌حلقه برش دهید.

آب داخل زودپز را به همراه زبانهای حلقه شده به قابلمه ای مناسب منتقل کرده و در این مرحله ،هم می‌توانید به این مواد یک بسته سوپ قارچ اضافه کنید و هم می‌توانید از سس سفید (یک لیوان شیر،یک قاشق غذا خوری آرد سفید،کره و مقداری خامه که پس از حل کردن آرد در شیر ،روی شعله گاز خوب به هم می‌زنید تا قوام بیاد سپس مقداری کره و خامه اضافه می‌کنید) استفاده نمایید و روی شعله گاز بگذارید تا با هم پخته شوند و جا بیفتد.

منبع :آکا

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

آموزش درست کردن کوفته هویج

کوفته هویج در ایران کوفته یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب مردم به حساب می …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس