کد خبر : 12066
تاریخ انتشار : دوشنبه 22 دی 1393 - 11:21

طرز تهيه شيريني كره اي (مناسب عيدها)

طرز تهيه شيريني كره اي (مناسب عيدها)

گزینه مناسبیه هم ساده است هم مجلسیه امتحانش كنید

Thumbprint cookies همینطور كه از اسمش پیداست نوعی شیرینیه كه وسطش با انگشت گود میشه و بعد توش با مارمالاد پر میشه.
مواد لازم :
كره : 113 گرم
شكر : ربع لیوان
تخم مرغ : 1 عدد
وانیل : یك هشتم ق چ
هل : یك چهارم ق چ
نمك : یك هشتم ق چ
آرد : 1 لیوان
مغز گردوی خورد شده : سه چهارم لیوان
مارمالاد : ربع لیوان
طرز تهیه :
كره رو از قبل بیرون بذارید تا نرم شه
كره و شكر و وانیل و هل رو هم میزنیم و زرده تخم مرغ رو هم اضافه كرده خوب هم میزنیم تا كرم یكدستی بوجود بیاد
(دونه های تیره ای كه توی كرم میبینید هل هستن)

طرز تهيه شيريني كره اي (مناسب عيدها)

آرد و نمك رو اضافه كرده و در حدی كه مخلوط شه هم میزنیم

طرز تهيه شيريني كره اي (مناسب عيدها)

خمیر شیرینی رو به شكل گلوله های دو و نیم سانتی در میاریم
سعی كنید همه یك اندازه شن. میتونید از یك قاشق چای خوری برای اندازه گیری استفاده كنید
(اگر دیدید نمیتونید باهاش كار كنید بذاریدش توی یخچال تا سفت شه و قابل فرم دهی بشه)

طرز تهيه شيريني كره اي (مناسب عيدها)

سفیده تخم مرغ رو هم میزنیم تا كف كنه
گردو رو توی زیپ لاك میریزیم و میكوبیم تا خورد شه (نمیخوایم پودر شه. بهتره تیكه های گردوی ریز داشته باشیم)
گلوله های شیرینی رو ابتدا توی سفیده انداخته و بعد توی گردو میغلطونیم

طرز تهيه شيريني كره اي (مناسب عيدها)

فر رو روی درجه 180 سانتیگراد قرار میدیم و شیرینیها رو با فاصله زیاد روی كاغذ روغنی قرار میدیم (نیازی نیست چربش كنید)

طرز تهيه شيريني كره اي (مناسب عيدها)

وسط شیرینی ها رو با پشت قاشق چوبی و یا انگشت گود میكنیم (من از رولت خیاطی استفاده كردم)

طرز تهيه شيريني كره اي (مناسب عيدها)

سینی رو توی فر قرار میدیم به مدت 8 دقیقه
بعد از فر خارج میكنیم و اگر نیاز بود دوباره وسطشون رو گود میكنیم

طرز تهيه شيريني كره اي (مناسب عيدها)

خب… حالا اگر تصمیم دارید كه شیرینی ها رو بیشتر از یك هفته نگه دارید بهتره در همین مرحله شیرینی هاتون رو توی ظرف در بسته توی یخچال بذارید و بعد هنگام سرو توش مارمالاد بذارید و باز 8 دقیقه توی فر بذارید. چون مارمالاد باعث میشه شیرینی ها مرطوب شن. پس بدون مارمالاد بذارید توی یخچال یا فریزش كنید
(حتما از پخته شدن شیرینی ها اطمینان حاصل كنید چون اگر خوب نپخته باشن بعد كه توش مارمالاد گذاشتید و رفت توی فر… مارمالاد با كره بیسكویت تركیب شده و شیرینی وا میره)

طرز تهيه شيريني كره اي (مناسب عيدها)

حالا توی شیرینی ها رو با مارمالاد پر میكنیم
(توی این عكسها به نظر میرسه كه ته شیرینی ها سوخته ولی اینطور نیست و دلیلش سایه بدیه كه نور لامپ ایجاد كرده. پس نگران نباشید زمان پخت زیاد نیست)

طرز تهيه شيريني كره اي (مناسب عيدها)
طرز تهيه شيريني كره اي (مناسب عيدها)

من مربا رو بدون آبش ریختم توی بلندر و شد مارمالاد. توی فر هم كه میره آبش گرفته میشه و مناسب شیرینی هاست. اما شما میتونید مارمالاد تهیه كنید

طرز تهيه شيريني كره اي (مناسب عيدها)

بهتره از طعمهای ترش استفاده كنید كه بیسكویت زیادی شیرین نشه. ولی من برای تنوع رنگ از مارمالاد هویج هم استفاده كردم. البته فكر كردم مارمالاد بلوبری هم توی یخچال دارم كه بعد دیدم نیست!
سینی رو مجددا توی فر قرار میدیم به مدت 8 دقیقه

طرز تهيه شيريني كره اي (مناسب عيدها)

شیرینی كره ای با عطر هل یه جورایی طعم سنتی به خودش میگیره. اون كاور گردوییش چون توی فر تُست شده یه مزه پوك و روغنی داره كه خیلی خیلی خوشمزه اش میكنه و ترشی مربای آلبالو هم تناسب خوبی به شیرینی میده. البته من این شیرینی رو بدون مربا بیشتر میپسندم
پس میتونید همین شیرینی رو بدون گود كردن وسطش درست كنید و خوشمزه هم میشه
برای كاور شیرینی از انواع مغزها میتونید استفاده كنید مثل بادام یا بادام زمینی یا پسته یا فندق یا كنجد یا نارگیل
و برای عطرش هم از اسانس بادام یا دارچین یا زنجبیل یا میخك یا رنده پوست لیو یا پرتقال … و یا حتی فقط وانیلی
برای فیلینگش غیر از مارمالاد میتونید از انواع تافی و یا شكلات هم استفاده كنید
شیرینی ها رو در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری كنید
با این میزان و سایز 18 عدد شیرینی بدست آورد
گزینه مناسبیه هم ساده است هم مجلسیه امتحانش كنید

منبع :تالار گفتگو هم میهن
READ
آموزش بافت پالتو زنانه زیبا وشیک

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *