طرزتهیه رول مرغ و ژامبون /آشپزی
مواد لازم فیلهمرغ 4 عدد (200 گرم) سیر (کوبیده ) 2 عدد (10 گرم) ادویه کاری نصف قاشق چایخوری روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری (15 میلیلیتر) پیازچه (ریزشده) 4 عدد (32 گرم) نمک و فلفل به مقدار لازم ژامبون گوشت 4 ورق (160 گرم) آرد سفید به مقدار لازم تخممرغ 1 عدد شیر 2 قاشق
مواد لازم
طرز تهیه
روش تهیه:
فیلهمرغ را با بیفتککوب بکوبید تا سطح آن صاف و کمی پهن شود. سپس با مخلوط سیر ، ادویهکاری ، روغن زیتون ، پیازچه ، نمک و فلفل آغشته کنید. ژامبون گوشت را به صورت رول درآورید و روی فیلهمرغ قرار دهید و فیلهمرغ را به دور آن بپیچید تا به صورت رولت درآید. رولتها را در آرد سفید بغلطانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود. تخممرغ ، شیر ، نمک و فلفل را مخلوط و با چنگال بزنید. رولتها را به تخممرغ آغشته کنید و دوباره در آرد بغلطانید. روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. رولتها را در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا” پخته و طلایی شود. سپس به قطعات کوچکتر برش دهید. در ظرف مورد نظر بچینید و با کاهو تزئینی قرمز و سبز ، کلم سفید و فلفلهای رنگی به دلخواه تزئین کنید.
برچسب ها :آموزش آشپزی ، آموزش رول مرغ و ژامبون ، اشپزی ، روش تهیه رول مرغ و ژامبون ، رول مرغ و ژامبون ، طرزتهیه رول مرغ و ژامبون ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، هنر ها ی خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0