کد خبر : 11408
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 22 آبان 1393 - 21:29

طرزتهیه رول مرغ و ژامبون /آشپزی

طرزتهیه رول مرغ و ژامبون /آشپزی

مواد لازم فیله‌‌مرغ 4 عدد (200 گرم) سیر (کوبیده ) 2 عدد (10 گرم) ادویه کاری نصف قاشق چایخوری روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری (15 میلی‌لیتر) پیازچه (ریزشده) 4 عدد (32 گرم) نمک و فلفل‌ به مقدار لازم ژامبون گوشت 4 ورق (160 گرم) آرد سفید به مقدار لازم تخم‌مرغ 1 عدد شیر 2 قاشق

rollet.jpg

مواد لازم

فیله‌‌مرغ 4 عدد (200 گرم)
سیر (کوبیده ) 2 عدد (10 گرم)
ادویه کاری نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری (15 میلی‌لیتر)
پیازچه (ریزشده) 4 عدد (32 گرم)
نمک و فلفل‌ به مقدار لازم
ژامبون گوشت 4 ورق (160 گرم)
آرد سفید به مقدار لازم
تخم‌مرغ 1 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
روغن‌مایع (سرخ‌کردنی) به مقدار لازم

طرز تهیه

روش تهیه:

فیله‌مرغ را با بیفتک‌کوب بکوبید تا سطح آن صاف و کمی پهن شود. سپس با مخلوط سیر ، ادویه‌کاری ، روغن زیتون ، پیازچه ، نمک و فلفل آغشته کنید. ژامبون گوشت را به صورت رول درآورید و روی فیله‌مرغ قرار دهید و فیله‌مرغ را به دور آن بپیچید تا به صورت رولت درآید. رولت‌ها را در آرد سفید بغلطانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود. تخم‌مرغ ، شیر ، نمک و فلفل را مخلوط و با چنگال بزنید. رولت‌ها را به تخم‌مرغ آغشته کنید و دوباره در آرد بغلطانید. روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. رولت‌ها را در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا” پخته و طلایی شود. سپس به قطعات کوچک‌تر برش دهید. در ظرف مورد نظر بچینید و با کاهو تزئینی قرمز و سبز ، کلم سفید و فلفل‌های رنگی به دلخواه تزئین کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *