آموزش لقمه انگشتی/آشپزی
مواد لازم فیله مرغ (قطعات کوچک برش خورده) 4 تکه (200 گرم) سس پستو تیم پیمانه (75 گرم) کورن فلکس 100 گرم طرز تهیه برشهای مرغ را در ظرفی بریزید و سس پستو را به آن اضافه کرده با هم مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزهدار
مواد لازم
طرز تهیه
برشهای مرغ را در ظرفی بریزید و سس پستو را به آن اضافه کرده با هم مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزهدار شوند. کورن فلکس را در ظرفی ریخته و در صورت تمایل به قطعات کوچکتر خرد کنید. برشهای مرغ را در آن بغلطانیـد، طـوری کـه تمام سطح آنها پوشیده شود. فر را از یک ربع قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید و لقمهها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی چرب شده با روغن مایع پوشانده اید، بچینید و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پخته و طلایی شود. سپس از فر درآورده و در ظرف مورد نظر قرار دهید و با برگهای کاسنی، نخود فرنگی و فلفل دلمه ای تزئین کنید.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش پخت لقمه انگشتی ، آموزش لقمه انگشتی ، دستور پخت لقمه انگشتی ، طرز تهیه لقمه انگشتی ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، لقمه انگشتی ، مرغ ، هنر ها ی خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0