خانه / هنرهای خانه / آشپزی / آموزش پخت شيريني نگين/شیرینی

آموزش پخت شيريني نگين/شیرینی


ادامه مطلب :

مواد مورد نياز:
آرد سفيد550 گرم
پودر هل سبز2/1 قاشق چايخوري
روغن جامد يا كره300 گرم
كنجدبه ميزان دلخواه
پودر قند200گرم
زرده تخم‌مرغ1 عدد
تخم‌مرغ كامل1 عدد
ماستبه اندازه كافي
طرز تهيه:
كره و پودر قند را كاملاً بزنيد تا حجم آن 2 برابر شود. بعد 2 زرده و سپس 1 سفيده تخم‌مرغ و هل را بيافزاييد. كم‌كم آرد سفيد را اضافه كنيد و هم بزنيد تا خميري يكنواخت كه به دست نچسبد به دست آيد. براي تنظيم لطافت خمير در صورت ضرورت مي توانيد از مقدار خيلي كمي ماست استفاده كنيد. بعد خمير را روي تخته كار آرد اندود به ضخامت نيم سانتي متر پهن كنيد و با قالب دلخواه قالب بزنيد. بعد 1 عدد سفيده تخم مرغ باقيمانده را با يك قاشق چايخوري پودر قند مخلوط كرده و با برس روي شيريني بماليد. روي شيريني را كنجد پاشيده آنها را در سيني فر چيده و با حرارت 175 درجه سانتي گراد به مدت 15 تا 20 دقيقه بپزيد تا زير و روي شيريني طلايي شود.
توسط : مرضيه جمشيديان
    
منبع: هنر آشپزی

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

طرح دار کردن کت های جین ساده

کت های جین ,از روزی که جین ها مد شدند، در هر خانه ای یکی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس