کد خبر : 1114
تاریخ انتشار : چهارشنبه 2 مرداد 1392 - 4:25

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

خامه فرم گرفته ای که فریز بشه دوباره باید همین مراحل رو برین و کمتر از بار اول هم فرم می گیره و بیشتر بهتره برای مصرف دسرها استفاده بشه نه تزیین کیک

 

[box type=”success” align=”alignleft” class=”http://www.golbano.ir” ]ظرفی که توش خامه درست م یکنین استیل باشه..چرا؟ چون سرما بهتر و بیشتر در خودش نگه می داره.[/box]: دوروش فرم دادن خامه

 تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

روش اول: فرم دادن خامه با استفاده از خامه شیرین قنادی

خب این روش، آسونترین راه فرم دادن خامه ست..شما فقط نیاز به خریدن خامه شیرین قنادی دارین..این خامه ها توی بسته های 5 کیلویی و 1 کیلویی و کمتر توی بازار هست و خودش حاوی اسانس و پودر قند هست و نیاز به هیچ افزودنی نداره..درصد چربیشون هم بالاست و به همین دلیل خیلی خیلی خوب فرم می گیره..35 درصد..من اینجا از فروشگاه لوازم قنادی می خرم..نمی دونم شاید سوپرها هم توی شهرهای بزرگ داشته باشن…شنیدم کاله هم می زنه..پرستوک هم هست….کلا مارکهای مختلفی داریم.. اینجا این مارک ها رو من ندیدم و هرباری که می خرم یه چیزی نصیبم میشه…آخرین سری که فله ای بود و خود مغازه دار توی ظرف های یه بار مصرف پر کرده بود افتضاح بود و همون فاجعه کیک نافرجام مانی رو درپی داشت :)) اینی که برای این پست استفاده کردم خامه شیرین سروین هست که من خیلی راضی بودم…بچه خوش قلقی بود…:))) خوشمزه هم بود

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

این خامه ها یخ زده هستن … وقتی می خرم میذارم توی فریزر و موقع استفاده در میارم…(اگه بسته های بزگ داشتین وقتی یکم نرم شد مقدار مورد نیازتون رو توی ظرف بریزین و بقیه رو بذارین فریزر بازم)….یکم توی محیط میذارم بمونه و بعد منتقلش می کنم به ظرف … اگه هوا گرمه و محیط هم گرمه ظرف خامه رو بذارین توی یخچال تا نرم بشه و سرماش رو هم از دست نده… تا حدی میذاریم نرم بشه که آب آب نشه… وقتی از اطراف کمی نرم شد یکم با قاشق هم می زنم و کمک می کنم تا بقیه قسمتهای یخی هم وا شه…

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

وقتی به حدی رسید که یکم هنوز یخی هست با همزن شروع می کنم به هم زدنش … اول با دور کم، تا یکدست بشه

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

و بعد با دور تند..

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

7 تا 10 دقیقه زمان می بره

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

البته این زمان اصلا استاندارد نیست و بستگی کامل به مقدار خامه و مهم تر از اون، دمای محیط داره…توی زمستون و محیط خنک مسلما این زمان کمتره

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

ببینین کم کم داره از حالت شل بودن خارج میشهو رد همزن محو نمیشه

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

و اینجا دیگه خامه فرم گرفته و رد پره های همزن هم محو نمیشه

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

وقتی ظرف رو برگردونم مثه سفیده تخم مرغ فرم گرفته، از ظرف نمی ریزه

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

الان خامه مون فرم گرفته..من یه ربع میذارم توی یخچال بمونه و بعد ازش استفاده می کنم

READ
پرور ش کوردیلین رنگارنگ /پرور ش گیاه

 

این خامه رو برای لای کیک، روکش کیک و تزیینات و دسرها می تونین استفاده کنین… هرقدر بیشتر درست کنین بهتره…یعنی مثلا برای یه کیک، یکی ا زهمین بسته ها رو آماده کنین..فوقش اگه زیاد اومد میشه توی کیسه فریزر بریزین و فریز کنین اما اگه کم بیاد خب آدم حالش گرفته میشه..اینو هم بگم خامه فرم گرفته ای که فریز بشه دوباره باید همین مراحل رو برین و کمتر از بار اول هم فرم می گیره و بیشتر بهتره برای مصرف دسرها استفاده بشه نه تزیین کیک

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

روش دوم: فرم دادن خامه با استفاده از خامه صبحانه و پودر خامه

اول براتون بگم که میشه تنها از پودرخامه و تنها از خامه صبحانه هم استفاده کرد..اما من ترکیبشون رو بیشتر می پسندم به 2 دلیل: یکی اینکه خامه فرم گرفته ای که تنها با پودر خامه و شیر و …درست میشه به نظر من خوشمزه نیست و تنها فرم دادنش خیلی خوبه…دوم اینکه: خامه فرم گرفته ای که تنها با خامه صبحانه درست میشه سخت فرم می گیره و توی گرما اذیت می کنه..با هر مارک خامه ایرانی (میهن، پگاه، کاله و …) جواب نمیده همیشه و خیلی خیلی خوب و حرفه ای فرم نمی گیره ولی خوشمزه ست

حالا وقتی این دو روش با هم ترکیب میشه یه خامه فرم گرفته ای داریم که خیلی خیلی خوب و زود فرم می گیره و خوشمزه هم هست…یعنی نکات مثبت هر دو روش رو داره 🙂 پس بهتره از نظر من

خب برای این روش نیاز داریم به یه پاکت خامه صبحانه با چربی بالای 25 درصد…بهتر 30 درصده برای فرم دادن ولی این پاکتی ها معمولا 25 درصده…کمتر نباشه اصلا… پودر قند (مقدارش رو می گم بهتون) … 2 قاشق پودر خامه و کمی وانیل…پودر خامه رو من از فروشگاه لوازم قنادی به صورت فله ای می خرم

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

همین اول بگم که کیفیت خامه های صبحانه متاسفانه متفاوته…یه زمانی این خامه ها خوب قالبی و سفت بودن .. اما الان …. من با پگاه و میهن درست کردم و راضی بودم… اول از همه بهتره (گفتم بهتره..نگفتم لازمه و حتما و مجبورین  و…) ظرفی که توش خامه درست م یکنین استیل باشه..چرا؟ چون سرما بهتر و بیشتر در خودش نگه می داره…من هم توی استیل هم پیرکس درست کردم..ممکنه یکم زمانشون فرق کنه…ظرف رو میذارم توی فریزر و میرم وسایل کار رو آماده می کنم…بعد که درش آوردم خامه رو که نباید آب داشته باشه توش خالی می کنم…آب یا شیر اضافیش رو حتما بریزین دور… پودر قند رو توش می ریزم و با قاشق هم می زنم.. (خامه من باز شده بود و یه بسته کامل نبود)

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

ببینین من مقدار ندادم بهتون برای پودر قند..چون هم ذایقه ها متفاوته هم مصرف خامه متفاوت… یه وقتایی باید شیرینیش بیشتر باشه کنار مثلا یه شکلات یا کیک تلخ..به خاطر همین من خودم می چشم خامه رو..کلا هم کم شیرین درست می کنم…وقتی در حد مخلوط کردن هم زدم

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

میذارم توی فریزر..تا زمانی که برفکی بشه..یعنی کاملا منجمد نشه و فقط تیغه های یخ توش دیده بشه… بازم نمیشه زمان داد به همون دلایلی که گفتم بالا…بعد درمیارم و با همزن با دور کند می زنم

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

حالت خمیری پیدا می کنه…آروم آروم دور همزن رو بیشتر می کنم تا برسه به متوسط..الان دیگه نرم شده یکم خامه…وقتی به این مرحله رسید 2 قاشق پودر خامه ریختم توش و آروم هم زدم با همزن

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

بعد از اضافه کردن پودر خامه بازم با همزن می زنیم و خیلی زود خامه فرم می گیره

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

و همون حالتی که بالا بهش اشاره کردم رو به دست میاره..اگه بیشتر هم بزنین به این امید که خیلی خوبتر فرم بگیره، دیگه به جای خامه، کره تحویل می گیرن..پس حواستون باشه

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

بفرمایین…خامه فرم گرفته تون آماده ست..

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

بازم بهتره بذارین یکم یخچال بمونه و بعد استفاده کنین

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

 

READ
طرز تهیه لگیمات پنیری شیرینی مخصوص عید

** برای رنگی کردن خامه، کافیه بعد از فرم گرفتن، با نوک خلال رنگ مجاز خوراکی (من مارک ویلتون استفاده می کنم) به خامه اضافه کنین و آروم هم بزنین

** برای کاکائویی کردنش، کمی پودر کاکائو توش الک کنین و هم بزنین

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

طرز استفاده از خامه فرم گرفته:

برای لای کیک که خب هم می تونین توی قیف بدون ماسوره یا با ماسوره ساده بریزین و مثل این پست  لای کیک بریزین و بعد صافش کنین

یا اینکه همینجوری لای کیک بریزین و با پالت صاف کنین..مثل این کیک…برای پوشش روی کیک هم همینجور… تا جایی که با ابزارمون می تونیم صاف می کنیم و بعد ریزه کاری ها رو با استفاده از یه تکه روبان یا کاغذ روغنی میشه صاف و صوف کرد

تزیین کیک خانگی باخامه فرم گرفته/شیرینی

برای شکوفه زدن و استفاده از ماسوره ها هم که دستمون بازه…دنیایی از ماسوره ها با طرح های مختلف هست..من خودم از قیف های سیلیکونی یا یه بار مصرف استفاده می کنم که سایزهای مختلفی داره و برای مقادیر کم یا زیاد خامه استفاده میشه کرد..ماسوره رو توش میندازم و بعد بسته به نوع ماسوره نوک قیف رو می برم…قیف های یه بار مصرف ارزون هم هستن..سیلیکونی ها رو هم خیلی دوست دارم ولی گرونه..با کاغذ روغنی هم خودتون می تونین قیف درست کنین به آسونی…

خامه

منبع:لذت آشپزی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *