خانه / هنرهای خانه / آشپزی / طرز پخت آش کشکبا/غذای محلی

طرز پخت آش کشکبا/غذای محلی

طرز پخت آش کشکبا را برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم..

این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و از جمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.

kashkba طرز پخت آش کشکبا

مواد لازم:

اسفناج یا برگ چغندر ۱ کیلوگرم
گوشت به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد)
پیاز سرخ شده ۲ عدد
جو پخته شده یک و نیم لیوان
کشک ۱ کیلوگرم
پونه کوهی ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.

نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.

کشکبا نوعی آش بوده که از غذاهای محلی روستای فریزهند نطنز می باشد.

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

آموزش دوخت کیف گذرنامه و مدارک چرم

دوخت کیف چرم ، آموزش دوخت کیف گذرنامه و مدارک چرم  : یکی از کارهای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس