کد خبر : 11019
تاریخ انتشار : یکشنبه 20 مهر 1393 - 13:02

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی/آشپزی

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی/آشپزی

هوا که سرد می شود، خوردن یک غذای گرم و آبکی همچون سوپ یا آش بسیار لذت بخش است و حسابی می چسبد. سوپ ها انواع متعددی دارند و با مواد مختلفی هم تهیه می شوند. اما ما در اینجا، برش چغندر را انتخاب کرده ایم که بسیار خوش آب و رنگ و خوش طعم

هوا که سرد می شود، خوردن یک غذای گرم و آبکی همچون سوپ یا

آش

بسیار لذت بخش است و حسابی می چسبد. سوپ ها انواع متعددی دارند و با مواد مختلفی هم تهیه می شوند. اما ما در اینجا، برش چغندر را انتخاب کرده ایم که بسیار خوش آب و رنگ و خوش طعم است.

یک سوپ دلچسب, لذیذ و پاییزی! آشپزی

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی

انواع سوپ – یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی!

مواد لازم• نصف یک عدد پیاز• 4 حبه سیر• دو ساقه کرفس• نصف یک عدد کلم کوچک (سفید یا قرمز)• یک عدد سیب زمینی بزرگ• یک تا دو عدد هویچ• 2 تا 3 عدد چغندر• دو عدد سینه مرغ•  1.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

یک سوپ دلچسب, لذیذ و پاییزی! آشپزی

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی

• نمک• 3 تا 4 پیمانه آب مرغ• دو قاشق چایخوری شوید خشک شده• دو قاشق غذاخوری سرکه سیب• آب یک عدد لیموترش• خامه ترش (برای تزئین)

یک سوپ دلچسب, لذیذ و پاییزی! آشپزی

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی

روش تهیه1. پیازها را پوست بگیرید و خلالی کنید. 2. سیر و کرفس را نیز ریز خرد کنید.3. یک عدد کلم کوچک را ریز خرد کنید تا چهار پیمانه از آن به دست بیاید. 4. سیب زمینی را نیز خلالی و نازک خرد کنید.5. هویج ها را نیز همچون سیب زمینی ها ریز و خلالی کنید. 6. در این مرحله نوبت به چغندرها می رسد، آنها را نیز همچون هویچ و سیب زمینی باریک و خلالی خرد کنید. 7. در این مرحله همه سبزیجات شما آماده هستند. 8. در این مرحله، روغن زیتون را در قابلمه بزرگی داغ کنید. 9. پیازها را داخل آن بریزد و حدود دو تا 3 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. 10. در مرحله بعد، سیر و کرفس را اضافه کنید و دو تا سه دقیقه تفت دهید.

یک سوپ دلچسب, لذیذ و پاییزی! آشپزی

READ
نحوه ساخت تابلو با کاموا /بافتنی

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی

11. سبزیجات آماده شده، همچون چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. 12. در این مرحله به مواد نمک و فلفل اضافه کنید. 13. آب مرغ را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 30 تا 45 دقیقه با شعله ملایم، نیم جوش باشند. 14. در این فاصله، سینه های مرغ را نمک و فلفل بزنید. در یک تابه متوسط کمی روغن زیتون بریزید و حدود 15 دقیقه آنها را بپزید.  15. سپس با کمک چنگال، مرغ ها را ریش‌ریش کنید و داخل قابلمه بریزید.16. در این مرحله، شوید خشک، آب لیموترش و سرکه سیب را به سبزیجات داخل قابلمه اضافه کنید. در صورت نیاز، نمک و فلفل اضافه کنید. 17.سوپ را گرم با خامه ترش سرو کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *