طرز تهیه سوپ خربزه و زنجبیل/آشپزی
این سوپ را که انتخابی مناسب برای دوران نقاهت می باشد را حتما امتحان کنید. مواد لازم برای آشپزی آکا : خربزه شیرین: 2200 گرم آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری نمک: به مقدار لازم عرق زنجبیل: 21 قاشق غذاخوری دوغ: یک دوم پیمانه نعنای خشک شده: نصف قاشق غذاخوری سوپ خربزه و زنجبیل –
این سوپ را که انتخابی مناسب برای دوران نقاهت می باشد را حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای
آشپزی
آکا :
خربزه شیرین: 2200 گرم
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
عرق زنجبیل: 21 قاشق غذاخوری
دوغ: یک دوم پیمانه
نعنای خشک شده: نصف قاشق غذاخوری
– سوپ خربزه و زنجبیل
طرز تهیه:
برای تهیه این غذا باید خربزههایی را انتخاب کنید که بخوبی رسیده و شیرین و آبدار باشند. اگر حرفهای باشید از بوی خربزه میتوانید تشخیص دهید که چقدر رسیده و شیرین است. اگر خربزه شما شیرین نباشد، سوپ بیمزه میشود. از گرمک یا طالبی هم میتوانید استفاده کنید زیرا همه آنها منبع مناسبی از پتاسیم و ویتامینA هستند.
خربزه را به شکل قطعات مثلثی شکل کوچک خرد کنید و پوست آن را نیز جدا کنید. آنها را داخل مخلوطکن بریزید و آنقدر هم بزنید تا بخوبی نرم شوند. سپس آن را به ظرفی منتقل کنید و آبلیمو، نمک، دوغ و عرق زنجبیل را به آن اضافه کنید. آن را بچشید و اگر دوست داشتید میتوانید عرق زنجبیل بیشتری به آن اضافه کنید.
مقدار کمی خربزه را به قطعات کوچک خرد کنید و در ظرف جداگانهای نگه دارید. این ظرف را به همراه مخلوطی را که آماده کرده بودید، حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید.
پس از گذشت یک ساعت خربزههای خرد شده را با نعنا خشک و آبلیمو مخلوط کنید و داخل مخلوطی که آماده کرده بودید، بریزید. سوپ شما آماده است.
ارزش غذایی سوپ خربزه و زنجبیل :
زنجبیل میتواند باعث جلوگیری از تهوع بخصوص پس از عمل جراحی یا شیمیدرمانی شود. اگر به بیماری مسافرت دچار هستید، مصرف این سوپ قبل از مسافرت میتواند از ایجاد حالت تهوع در شما جلوگیری کند. از دیگر خواص زنجبیل میتوان به اثر آنتیاکسیدانی، ض
دسر
فه، ادرارآور، کاهش اسپاسم عضلانی و تحریک هضم غذا اشاره کرد.
توجه داشته باشید که مصرف زنجبیل در افراد دچار زخم معده یا زخم دوازدهه و یا همزمان با مصرف داروهای ضدانعقاد ممنوع است. مصرف خربزه موجب شادابی پوست و سلامت لثهها میشود که به علت ویتامینC موجود در آن میباشد. هر 100 گرم خربزه 8 گرم کربوهیدرات دارد که بیشتر آن از نوع گلوکز و فروکتوز است. بنابراین مصرف بیش از حد آن برای بیماران دیابتی توصیه نمیشود.
علاوه بر آن در همین 100 گرم خربزه، یک گرم فیبر، 12 میلیگرم کلسیم، 17 میلیگرم فسفر، 238 میلیگرم پتاسیم و 1250 میلیگرم پیشساز ویتامینA و 31 کیلوکالری انرژی وجود دارد.
مصرف خربزه در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهای چشمی موثر است. به علاوه خنک بودن این سوپ میتواند راهی برای فرار از گرمای تابستانی باشد.
jamejamonline.ir
طرز تهیه:
برای تهیه این غذا باید خربزههایی را انتخاب کنید که بخوبی رسیده و شیرین و آبدار باشند. اگر حرفهای باشید از بوی خربزه میتوانید تشخیص دهید که چقدر رسیده و شیرین است. اگر خربزه شما شیرین نباشد، سوپ بیمزه میشود. از گرمک یا طالبی هم میتوانید استفاده کنید زیرا همه آنها منبع مناسبی از پتاسیم و ویتامینA هستند.
خربزه را به شکل قطعات مثلثی شکل کوچک خرد کنید و پوست آن را نیز جدا کنید. آنها را داخل مخلوطکن بریزید و آنقدر هم بزنید تا بخوبی نرم شوند. سپس آن را به ظرفی منتقل کنید و آبلیمو، نمک، دوغ و عرق زنجبیل را به آن اضافه کنید. آن را بچشید و اگر دوست داشتید میتوانید عرق زنجبیل بیشتری به آن اضافه کنید.
مقدار کمی خربزه را به قطعات کوچک خرد کنید و در ظرف جداگانهای نگه دارید. این ظرف را به همراه مخلوطی را که آماده کرده بودید، حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید.
پس از گذشت یک ساعت خربزههای خرد شده را با نعنا خشک و آبلیمو مخلوط کنید و داخل مخلوطی که آماده کرده بودید، بریزید. سوپ شما آماده است.
ارزش غذایی سوپ خربزه و زنجبیل :
زنجبیل میتواند باعث جلوگیری از تهوع بخصوص پس از عمل جراحی یا شیمیدرمانی شود. اگر به بیماری مسافرت دچار هستید، مصرف این سوپ قبل از مسافرت میتواند از ایجاد حالت تهوع در شما جلوگیری کند. از دیگر خواص زنجبیل میتوان به اثر آنتیاکسیدانی، ض
دسر
فه، ادرارآور، کاهش اسپاسم عضلانی و تحریک هضم غذا اشاره کرد.
توجه داشته باشید که مصرف زنجبیل در افراد دچار زخم معده یا زخم دوازدهه و یا همزمان با مصرف داروهای ضدانعقاد ممنوع است. مصرف خربزه موجب شادابی پوست و سلامت لثهها میشود که به علت ویتامینC موجود در آن میباشد. هر 100 گرم خربزه 8 گرم کربوهیدرات دارد که بیشتر آن از نوع گلوکز و فروکتوز است. بنابراین مصرف بیش از حد آن برای بیماران دیابتی توصیه نمیشود.
علاوه بر آن در همین 100 گرم خربزه، یک گرم فیبر، 12 میلیگرم کلسیم، 17 میلیگرم فسفر، 238 میلیگرم پتاسیم و 1250 میلیگرم پیشساز ویتامینA و 31 کیلوکالری انرژی وجود دارد.
مصرف خربزه در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهای چشمی موثر است. به علاوه خنک بودن این سوپ میتواند راهی برای فرار از گرمای تابستانی باشد.
برچسب ها :آموزش انواع سوپ ، آموزش سوپ خربزه و زنجبیل ، اشپزی ، انواع سوپ ، سوپ ، سوپ پاییزی ، سوپ خربزه و زنجبیل ، طرز تهیه سوپ خربزه و زنجبیل ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0