کد خبر : 10475
تاریخ انتشار : یکشنبه 30 شهریور 1393 - 22:58

آموزش و طرز تهيه كوته كباب /آشپزی

آموزش و طرز تهيه كوته كباب /آشپزی

كوفته كباب مواد لازم براي چهار نفر گوشت گوسفندي چرخ شده – 500 گرم مغز نان فرانسوي، پودر شده – دو برش گشنيز ساطوري شده – دو قاشق غذاخوري سير ساطوري شده – پنج حبه پياز، ريز خرد شده – يك عدد آبليمو ترش – نصف عدد پودر زيره – يك قاشق چايخوري پودر فلفل

ax415825.jpg

كوفته كباب
مواد لازم
براي چهار نفر
گوشت گوسفندي چرخ شده – 500 گرم
مغز نان فرانسوي، پودر شده – دو برش
گشنيز ساطوري شده – دو قاشق غذاخوري
سير ساطوري شده – پنج حبه
پياز، ريز خرد شده – يك عدد
آبليمو ترش – نصف عدد
پودر زيره – يك قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز – يك قاشق چايخوري
زردچوبه و دارچين – هر كدام نصف قاشق چايخوري
رب‌گوجه‌فرنگي – يك قاشق غذاخوري
تخم‌مرغ زده شده – يك عدد (اختياري)
فلفل سبز و قرمز حلقه شده – براي تزئين
کوفته کباب مخصوص
طرز تهيه
تمام مواد ذكر شده را درون كاسه‌‌اي ريخته و خوب ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا كند. اگر مواد چسبندگي لازم را نداشت يك عدد تخم‌مرغ را به آن بيفزاييد و باز هم ورز دهيد. مغز نان بيشتر هم، چسبندگي كوفته را افزايش مي‌دهد.دستان خود را مرطوب كرده و موادآماده شده را به هشت قسمت تقسيم و هر قسمت را به شكل كوفته گرد كنيد. يك تابه نچسب كه جنس ضخيمي داشته باشد را روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود ،كوفته‌ها را در آن بچينيد تا با حرارت كم پخته و سرخ شوند. در طول مدت پخت يك‌ يا دوبار كوفته‌ها را برگردانيد تا همه جاي آنها سرخ شود. اين كوفته‌ كباب‌ها را با نان و سالاد سرو كنيد و روي آن فلفل حلقه شده بپاشيد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *