کد خبر : 10380
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 شهریور 1393 - 20:58

طرز تهیه خورش مرجو/آشپزی

طرز تهیه خورش مرجو/آشپزی

مواد لازم گوشت گوسفندی: 300- 400 گرم. پیاز: 2 تا بزرگ. عدس: 2 مشت پر !! سیب زمینی: 1 دونه متوسط آلو طالقان، بخارا یا برقانی: 1 مشت! نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین زعفران رب گوجه آبغوره روش پخت پیازها رو خلال کردم و با زرچوبه تفت دادم تا طلایی بشه، 2، 3 قاشقش رو برداشتم

مواد لازم

گوشت گوسفندی: 300- 400 گرم.

پیاز: 2 تا بزرگ.

عدس: 2 مشت پر !!

سیب زمینی: 1 دونه متوسط

آلو طالقان، بخارا یا برقانی: 1 مشت!

نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین

زعفران

رب گوجه

آبغوره

روش پخت

پیازها رو خلال کردم و با زرچوبه تفت دادم تا طلایی بشه، 2، 3 قاشقش رو برداشتم
گوشت رو اضافه کردم .
بهتره رب رو هم همین مرحله اضافه کنین تا تفت بخوره و رنگش وا شه.
وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب ریختم توش و گذاشتم تا نیم پز بشه
تو این فاصله آلوها و عدس ها رو جداگونه شستم و خیس دادم…
سیب زمینی رو هم خرد کردم.
وقتی گوشت نیم پز شد سیب زمینی و عدس رو ریختم
و همراه نمک و ادویه ها و رب گذاشتم بپزه
آخر هم آلو و زعفرون و آبغوره رو اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جا بیفته
در نهایت هم توی ظرف کشیدم و پیاز داغ روش ریختم و تمام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *