کد خبر : 10020
تاریخ انتشار : یکشنبه 16 شهریور 1393 - 15:58
آموزش درست کردن زردآلو روغن /غدای محلی
زردآلو روغن یکی دیگر از دسر ها ومیان وعده های خوشمزه کرمانشاهی زردآلو روغن است . که معمولا از زردآلوهای غیر پیوندی و زرد رنگ استفاده میشود ولی من به علت عدم دسترسی به این زردآلو از زردآلوی پیوندی که رنگ روشن تری دارد استفاده کردم .زردآلو را با روغن حیوانی
برچسب ها :آشپزی ، آموزش درست کردن زردآلو روغن ، زردآلو روغن ، غذای محلی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0